TZ: Zelené a nezávislé v Praze 7 vede do voleb Mirovský, chce stromy do ulic a ekologičtější dopravu a a

Zelení v Praze 7 vstupují do volební kampaně s unikátním webem. Ten nejen ukazuje, co konkrétně Zelení již pro sedmičku udělali, ale také nabízí přehled všeho, co nabízejí vykonat v dalších čtyřech letech.

Web ukazuje, kterých míst v Praze 7 se týká aktivita Zelených. “Jedná se zejména o cíle v oblasti zklidnění a zpřehlednění veřejné dopravy, udržitelné způsoby přepravy zboží po městě nebo úspory energie i využití solárních energie,” vysvětluje Ondřej Mirovský, lídr kandidátky tvořené Zelenými a nezávislými osobnostmi a také členy ČSSD.

Interaktivní web ukazuje, co konkrétně a na kterých místech Zelení v sedmém pražském obvodu udělali v minulosti a představuje plány pro další volební období. “

Zelení v Praze 7 spouštějí kampaň. A v rámci prezentace na internetu nabízejí inovativní řešení v podobě interaktivní mapy, kde prezentují své dosavadní úspěchy a především programové návrhy pro další roky. “Cílem mapy je nejen představit programové priority a kandidáty, ale také zapojit do diskuze o budoucnosti Prahy 7 přímo její obyvatele,” popisuje Ondřej Mirovský. Občané totiž mohou přímo do webu navrhovat svoje přání, požadavky či připomínky.

Zelení a nezávislí vysílají do soutěže o přízeň voličů celkem devětadvacet kandidátů jak přímo ze Strany zelených, tak z řad osobností Prahy 7. Lídrem kandidátky je Ondřej Mirovský, současný radní pro dopravu a bezpečnost. Na druhém místě je Jana Jebavá ze Strany zelených, na třetím místě pak podnikatelka Marie Sehnalová. Celá kandidátka i programové priority Zelených ve volbách do zastupitelstva Prahy 7 jsou dostupné na webu praha7.zeleni.cz.