30. 6. 2014

Schůze ZO Strany zelených v Praze 7 dne 23. června 2014 zvolila nové vedení. Konečnou podobu dostala také zelená část kandidátky Koalice PRO7 do podzimních komunálních voleb.

Staronovým předsedou Zelených na sedmičce se stal František Vosecký. Místopředsedy byli zvolení Silvie Kratochvílová, Ondřej Fér a Daniel Soukup. Místopředsedové základní organizace předloží náplň své činnosti ve dvouletém volebním období. František Vosecký, Silvie Kratochvílová a kandidát Koalice PRO7 na starostu Prahy 7 Ondřej Mirovský byli základní organizací pověření také vedením koaličních jednání.

Základní organizace zvolila také pokladníka, kterým se stal Dominik Bečka a revizorku, jíž byla zvolena Tereza Štysová.

Na kandidátce Strany zelených pro komunální volby v Praze 7 je na prvním místě Ondřej Mirovský, dvojkou kandidátky je Silvie Kratochvílová. Na dalších místech pak jsou František Vosecký, Olga Ulrichová, Ondřej Fér, Karolína Šůlová a jako nestraník za Zelené Filip Huněk.